LEX LAPPIA – JURIDIIKAN AMMATTILAISET

 

Lex Lappia palvelee sinua aina, kun sinulla on juristin avun tarve. Asiantuntijamme ajaa juuri sinun etuasi. Toimintamme sisäinen motto on yhteistyö. Ammattilaisten ohella toimistoissamme harjoittelee säännöllisesti Lapin yliopistossa opiskelevia tulevia juristeja.

 

HENKILÖT

 

Matti Torvinen

Varatuomari, auktorisoitu lakimies, al

Toimin yleisjuristina monipuolisella osaamisella. Erityisosaamisaluettani ovat rakennusalan erilaiset riidat ja yritysten oikeudelliset kysymykset. Työsuhdeasioissa minulla on laaja kokemus, olipa kysymys työntekijän tai työnantajan avustamisesta. Toimin asiantuntemuksella pesänselvittäjänä ja perinnönjakajana. Rikosasioissa minulla on laaja avustajan kokemus. Metsästysasiat ja luontokysymykset ovat erityisalaani. En kaihda isojakaan haasteita.

Olen valmistunut Lapin yliopistosta 2001. Samana vuonna suoritin tuomioistuinharjoittelun Rovaniemellä. Olen siitä alkaen toiminut yrittäjä-lakimiehenä Lapissa. Oman toimiston perustin Rovaniemelle, Kemijärvelle ja Pelkosenniemelle 2011. Aikaisemmin olen työskennellyt Rajavartiolaitoksessa, lehdissä ja Yleisradiossa. Minulla on erittäin laaja yleistieto Lapin ja muun yhteiskunnan asioista

Puh. 0400 822 872

Sähköposti: matti.torvinen@lexlappia.fi

 

Jukka Lehto

Varatuomari, auktorisoitu lakimies, al

Avustan asiakkaitamme yritysten erilaisiin toimeksiantoihin liittyvissä kysymyksissä. Toimin avustajana yritys- ja yksityisasiakkaiden sopimus- ja riita-asioissa, jotka ovat eritysalaani. Lisäksi toimin avustajana myös rikosasioissa.

Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 1999. Tuomioistuinharjoittelun suoritin vuonna 2000. Olen työskennellyt myös asianajoitoimistossa ja Lapin yliopistossa, jossa tutkin sopimus- ja kauppaoikeudellisia kysymyksiä.

Puh. 040 740 3873

Sähköposti: jukka.lehto@lexlappia.fi

 

Sari Hokkanen

ON

Avustan asiakkaitamme muun muassa sopimuksiin ja perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä sekä hakemusasioissa. Vastaan kaikista toimistomme toimeksiantojen oikeudellisista selvitystöistä ja taustoituksesta. Hallitsen hyvin oikeudellisten tietolähteiden ja oikeuslähteiden hyödyntämisen. Olen perehtynyt erityisesti työoikeuteen ja esineoikeuteen.

Olen valmistunut Lapin yliopistosta oikeusnotaariksi keväällä 2015. Lex Lappian palvelukseen olen tullut keväällä 2014.

Puh. 040 484 5564

Sähköposti: sari.hokkanen@lexlappia.fi

 

Facebook Twitter
online portfolio