Lex Lappia

Lex Lappia palvelee sinua aina, kun sinulla on juristin avun tarve. Asiantuntijamme ajaa juuri sinun etuasi. Toimintamme sisäinen motto on yhteistyö.

Matti Torvinen

Varatuomari, auktorisoitu lakimies, al

0400 822 872
matti.torvinen@lexlappia.fi

Toimin yleisjuristina monipuolisella osaamisella. Erityisosaamisaluettani ovat rakennusalan erilaiset riidat ja yritysten oikeudelliset kysymykset. Työsuhdeasioissa minulla on laaja kokemus, olipa kysymys työntekijän tai työnantajan avustamisesta. Toimin asiantuntemuksella pesänselvittäjänä ja perinnönjakajana. Rikosasioissa minulla on laaja avustajan kokemus. Metsästysasiat ja luontokysymykset ovat erityisalaani. En kaihda isojakaan haasteita.

Olen valmistunut Lapin yliopistosta 2001. Samana vuonna suoritin tuomioistuinharjoittelun Rovaniemellä. Olen siitä alkaen toiminut yrittäjä-lakimiehenä Lapissa. Oman toimiston perustin Rovaniemelle, Kemijärvelle ja Pelkosenniemelle 2011. Aikaisemmin olen työskennellyt Rajavartiolaitoksessa, lehdissä ja Yleisradiossa. Minulla on erittäin laaja yleistieto Lapin ja muun yhteiskunnan asioista.

Jukka Lehto

Varatuomari, auktorisoitu lakimies, al

040 740 3873
jukka.lehto@lexlappia.fi

Avustan asiakkaitamme yritysten erilaisiin toimeksiantoihin liittyvissä kysymyksissä. Toimin avustajana yritys- ja yksityisasiakkaiden sopimus- ja riita-asioissa, jotka ovat eritysalaani. Lisäksi toimin avustajana myös rikosasioissa.

Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 1999. Tuomioistuinharjoittelun suoritin vuonna 2000. Olen työskennellyt myös asianajoitoimistossa ja Lapin yliopistossa, jossa tutkin sopimus- ja kauppaoikeudellisia kysymyksiä.