Lakipalvelut yksityisille

Toimistomme lakimiehet avustavat yksityishenkilöitä oikeudellisissa kysymyksissä luotettavasti ja asiantuntevasti. Toisinaan asiantuntijan avulla vaikealtakin tuntuvaan ongelmaan voi löytyä yksinkertainen ratkaisu.

Avustamme yksityishenkilöitä muun muassa sopimus- ja vahingonkorvausasioissa, perhe- ja jäämistöoikeuden alueella, työoikeuteen liittyvissä asioissa, rikosasioissa ja riidanratkaisussa. Pyrimme ratkaisemaan asiat sovinnollisesti, mutta mikäli tämä ei onnistu, avustamme tarvittaessa asiakkaitamme oikeudenkäynnissä.

Laadimme myös asiakkaamme pyynnöstä eri elämäntilanteissa tarvittavat asiakirjat, kuten esimerkiksi kauppakirjan, sopimuksen, avioehdon, testamentin tai vaikkapa edunvalvontavaltuutuksen.

 

Oikeusturvavakuutus

Useisiin kotivakuutuksiin ja yritysvakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvia kustannuksia joko omavastuuosuudella tai ilman. Selvitämme tarvittaessa vakuutusyhtiön kanssa, onko asiakas oikeutettu saamaan kustannusten korvausta oikeusturvavakuutuksestaan.

Oikeusapu

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa onko hänellä oikeus oikeusapuun valtion varoista. Mikäli asiakas on oikeutettu oikeusapuun, otamme asiakkaan puolesta yhteyden oikeusaputoimistoon korvaavan oikeusapupäätöksen saamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ