Lakipalvelut yrityksille

Lakimiehemme avustavat yrityksiä oikeudellisissa kysymyksissä luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiantuntijan avulla löytyy yritysten erilaisiin oikeudellisiin asioihin ja kysymyksiin ratkaisu.

Avustamme eri toimialojen yrityksiä laaja-alaisesti erilaisten sopimusten ja muiden asiakirjojen laadinnassa sekä eri oikeudenaloihin kuuluvissa yritysten toimintaan liittyvissä asioissa. Tällaisia ovat esimerkiksi kotimaankaupan ja kansainvälisenkaupan kysymykset, erilaiset sopimusriidat ja vahingonkorvausasiat. Lisäksi palvelemme työoikeuteen, yhtiöoikeuteen ja esimerkiksi julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa.

Huolellinen suunnittelu ja asiantunteva sopimusten laadinta tukee yrityksen liiketoiminnan tavoitteita sekä riskien hallintaa. Puoleemme kannattaa kääntyä jo erilaisia liiketoimia suunniteltaessa. Riita-asiat pyrimme ratkaisemaan sovinnollisesti. Tarvittaessa avustamme asiakkaitamme oikeudenkäynnissä niin tuomioistuimessa kuin välimiesoikeudessa.

Useisiin yritysvakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvia kustannuksia riita-asioissa, joko omavastuuosuudella tai ilman. Selvitämme tarvittaessa vakuutusyhtiön kanssa, onko asiakas oikeutettu saamaan kustannusten korvausta oikeusturvavakuutuksestaan.

OTA YHTEYTTÄ